امروز دوشنبه, 28 خرداد 1397 - Mon 06 18 2018

منو

راهکارهای بهبود وضعیت گندم، آرد و نان

  • بازدید: 3154

 چکیده 

با توجه به ویژگی‌ های منطقه ‌ای، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی کشور ما، غلات  و به ویژه نان از منابع اصلی الگوی غذایی روزانه ‌ی جامعه ‌ی ایرانی است موضوع نان همواره مورد توجه و انتقاد کلیه مسئولان و آحاد مختلف مردم و دست اندر کاران این صنعت بوده که در دوره های مختلف راهکارهایی ارائه گردیده که اکثرا یا اجرانگردیده اند یا نتیجه مطلوب و مورد نظر را ارائه نداده اند ضايعات نان در كشور ما مثال بارزي از عواقب پرداخت يارانه عمومي است كه به لحاظ تخصیص یارانه و  ارزاني بهاي آن، تولید کنندگان و مصرف‌كنندگان توجهي به شيوه درست تولید و فراوری و همچنین مصرف صحيح و رعايت الگوي درست مصرف آن ندارند مصرف سرانه نان حدود 160 كيلوگرم مي‌باشد، در حاليكه مصرف سرانه نان در كشورهاي اتحاديه اروپا 68 كيلوگرم مي‌باشد اين در حالي است كه قسمت زيادي از نان توليدي در ايران به دلايل عديده‌اي ضايع مي‌گردد. حدود 30 تا 35 درصد از نان توليدي براي مصرف انسان، بصورتهاي مختلف تلف شده و يا از چرخه مصرف صحيح خود خارج مي‌شود .با توجه به اینکه امسال از سوی مقام معظم رهبری سال اصلاح الگوی مصرف نام گذاری شده است  لذا در این مقاله تلاش می شود وضعیت نگهداری گندم ،تولید ارد وپخت نان و نحوه مصرف ان بررسی  و سعی در   تبیین و ارائه راهکارهای لازم در خصوص بهبود وضعیت و کیفیت نان و همچنين صنعت نان  نماییم.

برای دانولد مقاله کلیک کنید

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت غله و بازرگانی منطقه 8 می باشد